LOGÓ 6

 

 

Főoldal

Vasalás

Áraink

Franchise

 

 

Partnereket keresünk az ország egész területéről!

 

 

A VASALÓFUTÁR egy dinamikus fejlődést megcélzó, a magyarországi piaci helyzetre és fogyasztói igényekre kidolgozott szolgáltatást kínáló üzleti rendszer (vasalás háztól házig szállítással), amely hálózati jellegénél fogva (a partner rendszerek alapvető tulajdonsága révén) a lehető legkisebb kockázatot jelenti egy új vállalkozás számára, nem igényel Öntől speciális képzettséget, sem pedig magas szintű jártasságot a számvitel, az adózás és a vállalkozásirányítás területén.

 

Valamennyi VASALÓFUTÁR célja ugyanaz:

Az ügyfelek számára elérhető, piacképes árakon biztosítani a magas színvonalú szolgáltatást és kiszolgálást, partnereink számára pedig olyan ismereteket átadni, melyek birtokosaként megteremthető és fenntartható a kiszámítható hasznot hozó, sikeres és eredményes üzletvitel.

 

 

 

 

 

Rendszerünk keretében olyan partnereket keresünk, akik a szerződésben meghatározott feltételekkel VASALÓFUTÁR szolgáltatást üzemeltetnének.

 

 

 

szállítás 4

 

 

 

 

 

VASALÓFUTÁR célpiac:

Azon emberek csoportja, akik felismerik:

 

-          a rendelkezésre álló szabadidő fontosságát,

-          az egyre növekvő munkahelyi követelmények mellett a családi és baráti körben eltöltött idő pótolhatatlanságát,

-          a jobb teljesítmény és a kiegyensúlyozott életvitel érdekében elengedhetetlen aktív és passzív pihenés szükségességét,

-          az ápoltság és a jó megjelenés adta társadalmi előnyöket

 

 

 

 

 

 

A következő városokba várjuk területi képviselők jelentkezését:

 

Balatonfüred, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Esztergom, Győr, Hévíz, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Sopron, Szada, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Veresegyház, Veszprém, Zalaegerszeg

 

 

 

 

 

HOGYAN VÁLHAT VASALÓFUTÁR PARTNERRÉ?

 

Amennyiben tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, kérjük, keressen meg az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

 

Bieber Zoltán

 

0620-938-3612

 

vasalofutar@vasalofutar.hu

 

 

 


Az űrlap alja

 

 

Speciális vasalófutárfutár szolgáltatás, ruhák professzionális vasalása háztól-házig, ingyenes szállítással. Ingvasalás, pólóvasalás, nadrágok vasalása, szoknya vasalás, blézer vasalás, kosztüm vasalása, szoknyák vasalása, kabátok vasalása, öltöny vasalás, zakó vasalás, terítő vasalás, bársony és selyem vasalása. Vasalószolgálat, vasaló szolgáltatás, ruhavasalás, ruhák vasalása, ruhaszolgáltatás, ruházati szolgáltatás, pólók vasalása.

 

vasalófutár.JPG

 

 

Kérdése van? Hívjon minket!

  

0620-938-3612

 

vasalofutar@vasalofutar.hu

 

Magunkról:

 

ˇ 24 órán belül díjmentesen szállítunk reggel, délben vagy este.

ˇ Szállítónk digitális rugós mérleggel méri le a vasalnivalót.

ˇ Ezek egy címkézett dobozba kerülnek, így véletlenül sem keverednek máséval.

ˇ Ruháit védő tasakban szállítjuk, hogy megvédjük őket a gyűrődéstől és a szennyeződéstől

ˇ Csak a kiszállításkor kell fizetni a lemért súly (minimum 7 kg) szerint.

 

 

 

 

https://adwords.google.com/select/images/cleardot.gif